Offertförfrågan

Ring oss på 072 94 99 991 eller använd formuläret nedan.

Jag är:

 Privatpersson Företag

Önskar pris för:

 Flytt Packning Magasinering Flyttstädning

Namn:

E-post:

Telefon:

Flyttar från:

Adress:

Stad:

Önskat flyttdatum:

Antal rum:

Finns hiss?

Typ

Våning

Flyttar till:

Adress:

Stad

Finns hiss?

Typ av bostad

Våning

Övrig information

Hur hittade ni till oss?


Bli uppringd

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan!

Please leave this field empty.

072 94 99 991

Kontorsflytt

Please leave this field empty.

GrandFlytt har den erfarenhet som krävs för att kunna utföra kontorsflyttningar på ett smidigt och tidseffektivt sätt. När vi utför företagsflytt fokuserar vi på att minimera eventuella störningar för den flyttande personalen och företaget. Vi ser till att logistiken flyter på så att allt fungerar när personalen kommer till kontoret. En långdragen flytt kan fort bli kostsamt, men med noggrann planering undviker vi detta.

Vi har förmågan att effektivt planera och styra både större och mindre flyttar, vilket leder till framgångsrika uppdrag. Systematiskt arbete, tydliga förutsättningar, bra system för märkning, kompetent bemanning och lyhördhet för kundens krav är viktigt för en vällyckad flytt. Vi ser till att känslig utrustning behandlas med extra omsorg och vi kan även hjälpa till med datorinstallation och kabelsanering. Vårt transportföretag fraktar er kontorsinredning från a till b på ett tryggt och effektivt sätt. Vi har lång erfarenhet av kontorsflytt i Stockholm och hjälper er att komma igång i era nya lokaler på avtalat tid.

Datorinstallation och kabelsanering

Vi vet att många företag vill komma igång med arbetet direkt efter en flytt. Vi kan vara behjälpliga med installation av datorer, kringutrustning och servrar. Givetvis testkör vi utrustning och ser till så att allt hamnar på rätt plats. Vi hjälper även till med kabelsanering, upphängning av CPU-hållare mm, allt för att de anställda ska mötas av en ren och fin arbetsplats. Framförallt är det en fördel att ni kan börja arbetet direkt när ni kommer till arbetsplatsen.

Vi följer konsumentvillkor Bohag 2010 och Kontor 2003 som är allmänna bestämmelser för flyttbranschen.

Vill ni veta mer om GrandFlytt och våra tjänster? Skicka ett mail till info@grandflytt.se eller ring oss på telefon 072 94 99 991. Ni kan även fylla i vårt formulär och få en offert från oss.