Offertförfrågan

Ring oss på 072 94 99 991 eller använd formuläret nedan.

Jag är:

 Privatpersson Företag

Önskar pris för:

 Flytt Packning Magasinering Flyttstädning

Namn:

E-post:

Telefon:

Flyttar från:

Adress:

Stad:

Önskat flyttdatum:

Antal rum:

Finns hiss?

Typ

Våning

Flyttar till:

Adress:

Stad

Finns hiss?

Typ av bostad

Våning

Övrig information

Hur hittade ni till oss?


Bli uppringd

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan!

Please leave this field empty.

072 94 99 991

Magasinering

Please leave this field empty.

Får du inte plats med alla dina saker? Vi på GrandFlytt erbjuder magasinering för alla dina saker, stora som små. Låt oss ta hand om dina möbler och föremål, det enda du behöver göra är att skriva under en packlista. Kontakta oss för mer information.

 

Säker förvaring

Det finns många anledningar till att man behöver magasinera. Ska du flytta till ett mindre bohag och får inte plats med alla dina saker? Har ni bestämt er för att byta ut inredningen där hemma utan att vilja slänga den gamla? Det kan vara möbler som inte får plats i det nya boendet, men som man inte vill göra sig av med. Det kan vara föremål som du inte har användning för på ett tag eller kontorsmöbler som kan vara bra att ha i reserv. Oavsett anledning så finns våra lokaler disponibla för magasinering av allt från enstaka föremål till hela bohag och kontor. Vi erbjuder magasinering till privatpersoner, företag och den offentliga sektorn.
 
Vid magasinering av möbler och föremål ser vi till att de plastas in eller emballeras för att skydda dem på bästa möjliga sätt. Hos oss står möblerna tryggt och säkert under tiden de förvaras. Självklart finns vi alltid tillgängliga när du har behov för att hämta det du har valt att magasinera hos oss.
 

Kostnader för magasinering

Kostnaden baseras på hur mycket och hur länge ni vill magasinera. Med oss uppstår inte heller några oväntade kostnader, när du väljer att magasinera hos oss vet du alltid hur mycket du kommer att betala. Skicka ett mail till info@grandflytt.se eller ring oss på telefon 072 94 99 991 så berättar vi mer om våra lokaler och kommer med ett kostnadsförslag. Enklare än så kan magasinering i Stockholm inte bli.