Offertförfrågan

Ring oss på 072 94 99 991 eller använd formuläret nedan.

Jag är:

 Privatpersson Företag

Önskar pris för:

 Flytt Packning Magasinering Flyttstädning

Namn:

E-post:

Telefon:

Flyttar från:

Adress:

Stad:

Önskat flyttdatum:

Antal rum:

Finns hiss?

Typ

Våning

Flyttar till:

Adress:

Stad

Finns hiss?

Typ av bostad

Våning

Övrig information

Hur hittade ni till oss?


Bli uppringd

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan!

Please leave this field empty.

072 94 99 991

Please leave this field empty.

Vi på GrandFlytt har med många års erfarenhet av tunghantering den utrustning som krävs för att kunna flytta ett piano på ett säkert sätt. Kontakta oss för att få hjälp med er pianotransport eller flytt av andra tunga och otympliga föremål.
 

Professionell flytt av piano

En pianoflytt kan orsaka stora problem för de flesta. Det krävs kunskap, erfarenhet och framförallt rätt verktyg för att kunna flytta tunga och otympliga pianon. Ett piano är för många en kär ägodel och därför kan det vara en fördel att anlita professionell hjälpa vid pianoflytt.
 
1000662_552407371592156_7438187056731428546_nSkräcken uppstår oftast när man som oerfaren lekman inser att pianot inte går in i hissen utan man måste därför ta sig ner via trapporna. Det kan dessutom vara farligt att flytta en stor och tung pjäs utan rätt kunskap och verktyg. Skador på både person och egendom uppstår lätt då lekmän försöker utföra uppgifter man inte är vana vid att utföra, som exempelvis tunghantering.

GrandFlytt har lång erfarenhet av att flytta pianon, flyglar och orglar på ett säkert sätt. Vi erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag som är i behov av hjälp att flytta tunga föremål från a till b. Det kan vara flytt från ett rum till ett annat eller flytt till en annan adress. Vi ser till att flytten, vare sig den är kort eller lång, utförs på korrekt sätt. Allt för att undvika skador på personer, föremål och inventarier såsom golv och väggar.
 

Kontakta oss

Vill ni veta mer om GrandFlytt och våra tjänster? Skicka ett mail till info@grandflytt.se eller ring oss på telefon 072 94 99 991.
Med en lång erfarenhet och hög kvalitet på alla våra tjänster kan ni känna er trygga när ni vänder er till oss.